Bedrijfsmanagement

Een goede manager staat voor gedrevenheid, heeft een alert oog en commerciƫle feeling.

Je ontwikkelt tijdens je opleiding een grondig bedrijfseconomisch inzicht, met een brede kijk op de verschillende functies binnen een organisatie. Door de keuze van je afstudeerrichting verdiep je je in die functie of sector die het best bij je past.

We brengen een sterke dynamiek in je leerproces waarbij je als student continu in contact staat met docenten, bedrijven en je medestudenten. Eerst in kleinere lesgroepen, later in integratieprojecten, multidisciplinaire projecten en stage.

Met een diploma van professionele bachelor in het bedrijfsmanagement op zak ben je onmiddellijk inzetbaar op de arbeidsmarkt. 97% van onze studenten hebben binnen de drie maanden na hun afstuderen een passende job.