De Lage Landen België verhuist

De Lage Landen is in 1969 in Nederland opgericht als lease-onderneming. We zijn inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijde aanbieder van financieringsoplossingen zoals vendor finance en factoring voor de leasemarkt, bedrijven en consumenten. Dankzij onze op activa gebaseerde financieringsprogramma’s kunnen onze klanten een groter marktaandeel verwerven, hun winstgevendheid vergroten en strategische doelen behalen. We zijn momenteel aanwezig in meer dan 35 landen in Europa, Noord-, Midden- en Zuid-Amerika, Azië en Australië.

De Lage Landen biedt werk aan 5000 mensen. We zijn een volle dochteronderneming van de Rabobank Groep. Rabobank heeft van alle private banken ter wereld de hoogste kwalificatie voor kredietwaardigheid gekregen van ratinginstituten Moody’s, Standard & Poor’s, Fitch en DBRS

Ons mondiale bereik en ons brede dienstenpakket bieden volop carrièrekansen voor enthousiaste talenten die een internationale carrière willen opbouwen. Binnen de Lage Landen zijn zo’n 45 nationaliteiten vertegenwoordigd. Veel van onze werknemers doen professionele ervaring op in het buitenland. Bovendien ondersteunen we onze mensen bij het bereiken van hun volle potentieel door middel van vele programma’s. Via ons Internationale Management Trainingsprogramma kunnen ‘best-in-class’ afgestudeerden alvast een vliegende start in hun topcarrière maken.