CVO

Je klaarstomen voor de arbeidsmarkt? Met een extra diploma naar buiten komen? Je kansen op vast werk vergroten? Wat dacht je van “BOEKHOUDEN” , “ INFORMATICA” of “ELEKTRICITEIT? CVO TSM biedt jou in die branches een degelijke en kwalitatief hoogstaande opleiding, die zeer sterk op de praktijk gericht is en bovendien beantwoordt aan de meest recente ontwikkelingen op de arbeidsmarkt.

Om zich nog meer te profileren slaan deze afdelingen van CVO TSM vanaf dit schooljaar de handen in elkaar met de Thomas More Hogeschool. Dit samenwerkingsverband opent voor onze cursisten prachtige perspectieven. Door de bidiplomeringsovereenkomst bekrachtigt de Thomas More Hogeschool het diploma van gegradueerde aan ons centrum. En, wie na het graduaat nog verder wil studeren, kan zijn diploma aan de Thomas More Hogelschool naar een professionele bachelor uitbreiden.